Translate

dimecres, 19 de juliol del 2017

Breus d'actualitat: 19 de juliol de 2017

Felipão Caicedo ultima la seva cessió al Girona
La llum al final del túnel en l'afer Caicedo sembla que cada cop es veu més a prop. El davanter equatorià marxaria cedit al Girona amb opció de compra a final de temporada, i acceptaria plenament rebaixar-se el salari per seguir competint a LaLiga Santander i sempre sense allunyar-se gaire de Barcelona, on resideix part de l'entorn familiar. Machín i Cárcel li haurien garantit minuts i ser la referència ofensiva de l'equip en l'estrena a Primera, i amb l'aprovació de totes les parts, l'operació estaria pendent de tancar petits serrells. Ambdós clubs ja estarien intercanviant documentació.

Controvèrsia per uns tuits del nou director dels Mossos d'Esquadra
Pere Soler i Campis, recentment nomenat nou director dels Mossos d'Esquadra, es troba al centre de la polèmica en ser descoberts uns tuits on atacava l'Espanyol. Dos missatges irònics però ofensius que es relacionen directament amb el càntic de "perico que vola, perico a la cassola", han despertat la indignació de la pericada, però el club no demanarà explicacions per tractar-se de fets anteriors al seu càrrec. Això sí, espera que no es tornin a repetir.

Lucas Pérez s'allunya; Bojan s'apropa
Lucas Pérez apuntava a esdevenir el substitut de Caicedo, però la seva elevada fitxa fa inviable l'operació. Fins a cinc milions bruts percep anualment el davanter de l'Arsenal, mentre que el que allibera Caicedo és la meitat. A més, malgrat que la sortida de l'equatorià permetrà fer un esforç per incorporar un jugador d'un nivell superior, el club prioritzarà l'eix de la defensa. En aquest sentit, Bojan Krikić, que sempre ha manifestat el seu desig de tornar a Barcelona, s'hauria convertit ara en la primera opció de la secretaria tècnica, i Quique hauria donat la seva aprovació.

El calendari finalment se sabrà divendres
La detenció de Villar, president de la RFEF, va comportar la decisió de l'organisme d'anul·lar tots els actes de la setmana vigent, i entre ells, el sorteig del calendari previst pel pròxim dijous. La idea inicial era traslladar l'esdeveniment a la pròxima setmana, però la pressió de LaLiga i el CSD han derivat en un canvi de plans, i finalment el sorteig del calendari es realitzarà el pròxim divendres 21 a les 12:30h i serà presidit per l'expresident blaugrana Joan Gaspart, ara vicepresident de la Federació.

L'Espanyol ja goleja a Indonèsia
L'Espanyol de Quique Sánchez Flores ha estrenat la pretemporada amb una severa golejada al Persija de Jakarta, equip indonesi on milita Arthur Irawan, el jugador que pagava 250.000€ l'any per formar part del filial espanyolista. Gerard Moreno, José Manuel Jurado, David López, AarónPape Diop i Esteban Granero per partida doble han fet pujar el 0-7 al marcador d'un partit on han debutat tots els fitxatges d'aquest principi d'estiu al mateix temps que també ho han fet jugadors del filial com Edu Frías o Manel Royo.

Jordi Pineda.