Translate

dissabte, 8 d’abril del 2017

Quart aniversari de Pericos A La Carta

El nou d'abril de dos mil-tretze, Pericos A La Carta va néixer amb l'objectiu de sumar i aportar el seu gra de sorra a l'entorn espanyolista, i esdevenir una possibilitat més pels seguidors blanc-i-blaus d'informar-se sobre l'actualitat de l'esquadra catalana mitjançant cròniques, opinions i entrevistes, entre altres recursos. I malgrat no comptar amb cap suport econòmic i viure a la sobra dels grans mitjans, essent promoguda la voluntat de mantenir actiu el blog per la passió, la vocació, i la volutat de transmetre els valors d'aquesta maravellosa minoria, quatre anys després, avui dia nou d'abril de dos mil-disset, el portal compleix quatre anys al costat de l'entitat, i s'ha estès també a les xarxes socials de Twitter i Instagram.

Durant el període de vida de Pericos A La Carta, se sumen gairebé cinquanta mil visualitzacions a la pàgina web, procedents de diferents racons del món, essent els més destacats la mateixa Espanya, Portugal, Alemanya, Rússia o França, entre altres. Unes visites que han augmentat exponencialment durant els últims mesos, on la pàgina ha experimentat un important canvi d'imatge. Més d'un miler d'entrades amb contingut molt divers han estat publicades fins a la data. Notícies d'esdeveniments oficials, articles d'opinió, anàlisis, prèvies i cròniques, escrits de fets històrics o entrevistes a personatges del món perico han fet acte de presència al portal, que també ha estat part activa d'alguns projectes, entre altres, la recollida de firmes per evitar que es tornés a emprar el dorsal 21.

Durant l'últim curs també s'ha experimentat una extensió a les xarxes socials per apropar-se a l'aficionat espanyolista i fer més senzilla la interacció. Primer va ser Twitter, on ja se sumen un miler i escaig de seguidors i més de cent posts en menys d'un any natural, mentre que en el transcurs de l'últim mes també s'ha obert la porta d'Instagram, on apareix l'actualitat de manera gràfica i permet que arribi d'una forma més visual.

És per això que també cal agrair que Pericos A La Carta continuï en l'actualitat apropant l'actualitat espanyolista a l'afeccionat a tots aquells que segueixen la pàgina i hi interactuen, als que han aportat i continuen aportant contingut, i als que han prestat el seu temps per ser entrevistats i opinar sobre diferents aspectes. Al mateix temps, desitjar un esplendorós final de temporada a l'equip i un futur encara millor al club que poder seguir narrant.

Jordi Pineda.